Menu Sluiten

Herstelling Verwarming

Bondec verzorgt het volledig onderhoud,installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Bondec is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Welkom bij Bondec

Bondec verzorgt het volledig onderhoud, installeert nieuwe stookolie-en gasinstallaties, centrale verwarming en airconditioning. Tankkeuringen en diverse sanitaire werken worden door ons uitgevoerd.

Bondec  is ook uw partner voor ventilatie in woningen, industriële verwarming en conditionering.

Een greep uit onze producten en diensten:

Wij zijn actief in de particuliere, industriële en overheids/nuts sectoren.

Al onze medewerkers staan elke dag voor u klaar, om u en en uw installatie van service te garanderen. Om vaste klanten nog beter te bedienen, beschikken wij over een 24h service gedurende 7 dagen op 7.

00678520067852

Meer info

tags: Depannagedienst Cv – Installatie Hvac Toepassingen – Installatie Verwarming – Onderhoud Cv Installatie – Onderhoud Cv Ketel – 

Wenst u meer info over herstelling verwarming kijk dan vlug op https://bondec.be/ | verwarming herstelling

Verwarming | Sanitair | Ventilatie | Hvac | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstelling verwarming

ga naar inhoud menu home diensten onderhoud herstelling centrale verwarming schoorsteen sanitair contact webshop home raquo diensten raquo onderhoud herstelling onderhoud herstelling voor het onderhoud van en herstellingen aan uw verwarmingssysteem moet u bij de keteldokter zijn. In tien jaar tijd hebben wij een aantoonbare en betrouwbare reputatie opgebouwd in beringen en omstreken als erkend chauffagist en wij laten u graag meedelen in deze vakkennis herstelling verwarming brengt meer op Wat veel mensen en zelfs bedrijven niet weten is dat het onderhouden van centrale verwarmingen op gas of stookolie verplicht is in belgi. Verwarmingstoestellen op gas moeten tweejaarlijks nagekeken worden terwijl centrale verwarmingsinstallaties op olie of vaste brandstof n keer per jaar moeten worden onderhouden. Daar komt nog bij dat de gebruiker van het centrale verwarmingstoestel verantwoordelijk is voor het onderhoud .

vind ons ook op verwarming sanitair ventilatie herstellingen onderhoud contact herstellingen onderhoud u kan steeds op onze snelle service rekenen als het met uw verwarming sanitair of ventilatie te maken heeft. Wij zorgen voor een optimale herstelling of een uitvoerige onderhoudsbeurt. Wij komen ter plaatse om een duidelijk beeld van de uit te voeren werken te verkrijgen. Het voordeel een duidelijke offerte met een vaste prijs. Onderhoud herstelling verwarming uiteraard voeren wij alle herstellingswerken uit op alle verwarmingsinstallaties die wij geplaatst hebben. Maar ook het onderhoud van jouw verwarming nemen wij voor onze rekening. Zo moeten centrale stooktoestellen en warmtepompen bijvoorbeeld jaarlijks of jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen meer over herstelling verwarming Je kan hiervoor op ons een beroep doen. Wij hebben alle merken onder de knie. Onderhoud herstel.

Het terrein van Herstelling verwarming

nl fr en bus solutions menu home gamma airconditioningsystemen autoradios en carmultimedia batterijen batterijladers en omvormers boordkeukeninrichting buscleaner camerasystemen fleet management bustracer carkit lampen en verlichting linnig koppelingen navigatiesystemen ruitenwissers en ruitenwissermotoren startboosters starters en alternatoren telma remvertragers vdo tachografen begrenzers en boordinstrumenten ventilatoren water en luchtverwarmingen jobs links contact sluitingsdagen airconditioningsystemen webasto . Hispacold . Konvekta . Thermoking . Suumltrak … Auto electro andries is exclusief invoerder van hispacold wij voeren herstellingen uit aan airconditioningsystemen van onder andere webasto hispacold konvekta thermoking en suumltrak. Onze gr.